4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Nieuws van Eurosped

VROOMSHOOP - Ook dit jaar was Team Eurosped het sterkst tijdens de Twente Cup, het jaarlijkse toernooi waaraan de volledige top van het Twentse volleybal deelneemt. Na de overwinningen in de poulewedstrijden op Krekkers en Rosstars werd in de finale eredivisionist Apollo 8 uit Borne met 2-0 verslagen. De beker staat dus weer een jaar in de bekerkast in Sporthal Het Punt.

Team Eurosped heeft zonder al te veel moeite de halve finale van het Nederlandse Bekertoernooi bereikt. In de kwartfinale werd afgelopen zondag in Apeldoorn met 0-3 van Dros Alterno gewonnen. Hoewel de dames uit Vroomshoop in de eerste set nog op een grote achterstand kwamen, werd de set uiteindelijk met 24-26 gewonnen. De tweede en de derde set leverden vervolgens geen problemen op en werden overtuigend met 17-25 en 18-25 ¬gewonnen.

Hoewel de dames begin januari opnieuw hebben bewezen het sterkste team in Twente te zijn, zullen ze a.s. zondag vanaf het begin moeten laten zien dat ze de Twente Cup terecht in handen hebben. Springendal Set-Up '65 staat momenteel op een 5e plaats en is nog niet helemaal zeker van deelname aan de Kampioenspoule. Zij zullen er dus alles aan doen om het onze dames zo lastig mogelijk te maken. Een volle tribune zal Team Eurosped zeker helpen er een mooie wedstrijd van te maken!
Zondag 13 januari a.s.
Sporthal Het Punt in Vroomshoop
Aanvang: 15.30 uur

Na het binnenhalen van de Twente Cup is Team Eurosped ook nog steeds in de race voor de andere felbegeerde beker, namelijk de Nationale Beker. Na de winst op Dros Alterno zondag jl. is Sliedrecht Sport in de 1/2 finale de tegenstander van Team Eurosped. Deze wedstrijd zal plaatsvinden op donderdagavond 31 januari a.s. in De Basis in Sliedrecht, de thuisbasis van Sliedrecht Sport. Bij voldoende deelname zal de Supportersclub van Team Eurosped een busreis organiseren. Nadere informatie hierover volgt!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›