4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Halve van Vroomshoop & Zandstuve Boslopen

VROOMSHOOP - Loopgroep De Zandstuve organiseert de komende periode twee hardloopwedstrijden van formaat. Allereerst zijn dat op zaterdag 12 januari de Zandstuve Boslopen, onderdeel van de Vechtdal Cross Competitie. En op zondag 24 februari staat De Halve van Vroomshoop op de hardloopkalender. Snelle en pittige hardlooproutes door de fraaie ommelanden van het kanaaldorp én uiteraard dwars door en langs het mooie Zandstuvebos.

De Zandstuve Boslopen op zaterdag 12 januari worden gehouden in het Zandstuvebos. De wedstrijd is ook dit jaar onderdeel van de Vechtdal Cross Competitie, samen met de Oldemeijercross, de Aco van Elderen crosslopen en De Zwarte Dennencross. Inschrijving voor losse deelname kan in het clubhuis van Sportlust Vroomshoop op sportpark De Bosrand aan de Flierdijk. Dat kan tot 20 minuten voor het begin van de wedstrijd. De start is aan de Bosweg. Afstanden zijn de 1500 meter voor de jeugd en de 5 en 10 kilometer. Kijk voor meer informatie op loopgroep-dezandstuve.nl/zandstuve-boslopen.

De Halve
Tijdens De Halve op zondag 24 februari kan uiteraard de halve marathon gelopen worden, maar staan ook de 5 en 10 kilometer op het programma. Voor dames en heren zijn er per afstand in vier categorieën prijzen te verdelen: 16 tot en met 39 jaar, 40 plus, 50 plus en 60 plus. Voor de jeugd tot 16 jaar is er een run van anderhalve kilometer. Die wedstrijd kent drie categorieën: tot en met 9 jaar, 10 tot en met 12 jaar en 13 tot en met 15 jaar.

Belangstellenden kunnen zich online inschrijven via www.inschrijven.nl. Maar inschrijven kan óók gewoon op de dag van de wedstrijd zelf, in het clubhuis van voetbalvereniging Sportlust Vroomshoop op Sportpark De Bosrand aan de Flierdijk. Dat kan tot dertig minuten voor aanvang van de wedstrijd. De start vindt plaats aan de Bosweg, een onverharde weg, die bereikbaar is via de sportvelden. Kijk voor meer informatie op loopgroep-dezandstuve.nl/halve-van-vroomshoop.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›