4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

47e Oudejaarswedstrijd DOS’37

VRIEZENVEEN - Maandag 31 december 2018 spelen de kaderleden en het JO19-1 elftal van DOS’37 hun traditionele oudejaarswedstrijd op het sportpark Het Midden te Vriezenveen. Deze ‘traditional’ wordt in 2018 alweer voor de 47e keer gespeeld, nadat in 1972 het toenmalige jeugdbestuur o.l.v. Jan Nijen Twilhaar deze wedstrijd ‘leven inblies’. Al vanaf 1982 staat deze wedstrijd onder de bezielende leiding van scheidsrechter Steven Vos uit Vroomshoop. Hij zal op oudejaarsdag reeds voor de 36e keer, van de partij zijn!
Kaderleden kunnen zich opgeven via een mail naar : marcel.braamhaar@gmail.com

Scheidsrechter Steven Vos zal maandag 31 december 2018 om 12:00 uur fluiten voor de aftrap.

In de rust van de wedstrijd zal de supportersvereniging van DOS’37 alle toeschouwers weer voorzien van een warm broodje worst. Na afloop is er voor alle deelnemers weer een gezellig samenzijn in de sfeervolle kantine van DOS’37, welke reeds vanaf 10:45 uur haar deuren opent en zal sluiten rond de klok van 17:00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›