4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Maud Jansen 5de op het NK Twirl in Almere

ALMERE/VROOMSHOOP - Zondag 16 december nam Maud deel aan het NK Twirl in Almere. Maud had zich tijdens de voorrondes in Hoofddorp gekwalificeerd bij de beste 15 twirlsters in haar categorie die mochten deelnemen op het NK.
In alle vroegte vertrok Maud met haar fans naar Almere om er te staan tijdens de officiële opening van het NK. Voor Maud was het een hele nieuwe ervaring om nu op een NK te staan. De drie weken tussen de voorrondes en het NK heeft Maud flink getraind om zo haar 10de plek te behouden die ze op de voorrondes behaalde. Het streven van Maud was om een paar plaatsen te stijgen op het NK . Dit zou een flinke klus worden omdat Maud het wel moest opnemen tegen de beste 15, daarnaast telde de punten van de voorrondes mee wat alles nog lastiger maakte.

Maud, die zich heeft aangeleerd om tijdens haar show terug te trekken en volledig op te gaan in haar muziek, bracht haar show op muziek van de Trolls “True Colors“ vol overgave en nam zowel het publiek als de jury mee in haar show . Een show waarmee ze punten pakte op haar uitstraling en haar showmanschap .

Groot was de vreugde dan ook toen bleek dat Maud bij de beste vijf Twirlster in haar categorie op het NK behoorde, dat betekent voor Maud dat ze 5de van Nederland is in haar categorie. Een heel uitzonderlijke prestatie om van een tiende plaats op de voorrondes te stijgen naar een 5de plaats op het NK. Uitzinnig was de vreugde dan ook bij Maud en haar trainster Melanie toen deze uitslag bekend werd. Maud heeft hiermee laten zien dat ze een mooi twirl-talent bezit.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›