4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Aankondiging Witte van Moort Damnacht

WESTERHAAR - Vrijdag 28 op zaterdag 29 december vindt de inmiddels traditionele damnacht van damclub Denk en Zet/Witte van Moort plaats. Tijdens dit evenement zullen dammers tussen vrijdagavond 21:00 uur en zaterdagmorgen 08:00 uur dammen om het prijzengeld, dat beschikbaar wordt gesteld door lokale ondernemers. De organisatie mag elk jaar uitkijken naar een sterk deelnemersveld. Zo zijn ondertussen internationaal grootmeester Ndjofang en oud-winnaar Sekongo bevestigd. U bent allen welkom om een kijkje te nemen gedurende het evenement aan de Asterstraat 28 te Westerhaar.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›