4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

De weekendtopper: Team Eurosped - Sliedrecht Sport

VROOMSHOOP - Door de overwinning op Apollo 8 blijft Team Eurosped de nummer 2 op de ranglijst, achter Sliedrecht Sport met 1 punt minder. Sliedrecht Sport komt al jaren uit in de Eredivisie en vorig jaar sleepten zij alle prijzen in de wacht: de beker, de Supercup en het landskampioenschap.

Hoewel de Supercup in september dit jaar nog te vroeg kwam voor Team Eurosped, Sliedrecht Sport won deze wedstrijd namelijk met 3-1, waren de rollen in oktober in Sliedrecht omgedraaid. Hier won Team Eurosped met 3-1 in de reguliere competitie. De teams zijn dus zeker aan elkaar gewaagd en zondag a.s. maken beide teams uit wie van beide op dit moment het sterkste is. Dus mis deze topper niet en kom met z'n allen naar het Punt in Vroomshoop!

Zondag 16 december a.s.
Sporthal Het Punt in Vroomshoop
Aanvang: 15.30 uur

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›