4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

De Hammerdammer speelt gelijk tegen Heino

De Hammerdammer moest het opnemen tegen Heino. Dat verliep als volgt:

G.Mollink tegen D.Dijk is een zeer spannende partij geworden, beide spelers geven elkaar geen duimbreed toe, al mocht Mollink van geluk spreken dat Dijk een goede ruil met schijf winst over het hoofd zag of dat hij het niet durfde maar in ieder geval werd de strijd onbeslist 1-1.

J.Arrindell tegen C.Eilander was tevens een boeiende partij, waarin beide probeerden de aanval te zoeken, en Eilander een doorbraak naar dam forceerde. Door de dam weer van het bord te krijgen moest Arrindell een schijf offeren, maar uiteindelijk kan Eilander daar niet van profiteren en werd het remise 1-1.

G.Drent tegen E van Faassen werd een eenzijdige partij doordat Drent met goede combinatie gelijk het spel naar zich toe trekt en twee schijven voor komt. Van Faassen kwam die slag niet weer te boven en zag de winst naar Drent gaan 2-0.

W.Bouwhuis speelde tegen B.Hartkamp. Beide mannen strijden op scherpst van de snede, waarin het lijkt dat het op een remise zal uitdraaien, maar in het eindspel komt Bouwhuis met een mooie combinatie toch op winst te staan. Door een steen te offeren kan hij het voordeel benutten en de volle winst pakken 2-0.

J.v.dVegt tegen B.van Lenthe was een zeer spannende partij waarin beiden volop voor de winst gaan. Maar v.d Vegt kwam in een hekstelling te staan waaruit hij moeilijk kon manoeuvreren naar betere positie, en moest dan ook schijf offeren en kwam op het eind net tekort. De winst ging dan ook naar van Lenthe 0-2.

G.Endeman tegen M.Schotman is een zeer op en neer gaande strijd, waarin beiden geen voordeel kunnen halen, totdat Endeman tot ieders verbazing zomaar twee schijven weg geeft. Dit was jammer voor de partij, en Schotman kwam zo wel erg makkelijk aan de overwinning 0-2.

Door deze uitslagen werd de eindstand 6-6, en kende dus geen winnaar.

Uitslagen onderlinge competitie

J.Braakman tegen K.Meuleman 0-2
H.Koenderink tegen J.Slotman 2-0
D.Voort tegen J.Bonthuis 0-2

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›