4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped thuis tegen VC Sneek

VROOMSHOOP - Dit seizoen wordt ook een aantal thuiswedstrijden op zaterdagavond gespeeld en aanstaande zaterdag 8 december is VC Sneek D1 te gast in Het Punt in Vroomshoop. VC Sneek is een ambitieuze vereniging met veel “eigen kweek” en is al jaren een gevestigde naam in de Eredivisie. Momenteel bezetten zij de derde plek op de ranglijst, achter de dames van Team Eurosped. Bij winst zal er een mooi gat geslagen worden, bij verlies zal VC Sneek Team Eurosped tot op twee punten naderen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een spannende wedstrijd. Er is dit weekend wederom een volledig programma in de Eredivisie dus er kan weer veel gebeuren. Kom de dames met z'n allen aanmoedigen!

Sporthal Het Punt in Vroomshoop
Aanvang: 20.00 uur

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›