4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld.

K.Meuleman tegen J.Slotman was een zeer boeiende partij. Ondanks dat Meuleman op de derde plaats stond en Slotman dertiende was daar in deze partij heel weinig van te merken, Slotman speelde een degelijke en solide partij en maakte het Meuleman zeer lastig, ook in het eindspel gaven beide niks toe en er werd dan ook besloten tot remise, wat een knappe prestatie van Slotman was 1-1.

J.Kooman tegen J.Arrindell was een mooie partij waarin Kooman verrassend voor de dag kwam, en Arrindell de boel te licht opvatte en door een foute zet zelfs op achterstand kwam. Helaas kon Kooman dit buitenkansje niet benutten en ging Arrindell toch nog met de winst aan de haal 0-2.

J.Braakman tegen H.Koenderink was een leuke partij waarin Koenderink de boventoon voerde doordat Braakman in een slagzet trapte en zo een dam voor Koenderink niet meer kon voorkomen. Om deze dam weer te pakken te krijgen kostte Braakman dat drie schijven en daar wist Koenderink wel raad mee, en trok de volle winst naar zich toe 0-2.

W.Bouwhuis had zijn handen vol aan D.Voort, deze verzette zich met hand en tand en het werd een interessante partij waarin Bouwhuis zich van zijn beste kant moest laten zien, al kan hij niet voorkomen dat Voort toch een dam haalde. In het eindspel was uiteindelijk Bouwhuis die aan het langste eind trok en de partij won 2-0.

J.v.d Vegt tegen G.Endeman was een boeiende partij tot dat v.d Vegt door een combinatie een schijf voorsprong neemt. Deze schijf winst geeft v.d Vegt niet meer uit handen en wint dan ook verdiend de partij 2-0.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›