4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers spelen uitwedstrijden door heel Nederland

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend moesten de basketballers van Peatminers een uit wedstrijden spelen. Enschede, Arnhem, Borne en zelfs Amsterdam waren een aantal van de locaties die door de Vriezenveense basketballers werden bezocht. Veelal met goed resultaat, hierbij het verslag van het eerste heren team,

SVZW MSE 1 - Peatminers MSE 1 ->eindstand 54-73

Afgelopen zaterdag moesten de heren van Peatminers uit tegen het team uit Wierden. De heren moesten met 7 man beginnen aan de wedstrijd en belangrijk was de energie sparen en opletten in de omschakeling. Na een relax 1e kwart liepen de Peatminers lekker voor en het gevoel was goed. Lekkere defence en mooie aanvallen. Het begin van het tweede kwart lieten de Vriezenveense heren zich even in de luren leggen en na twee minuten doken Peatminers in de time-out om even de tactiek door te spreken. Even opletten in de defence en sneller omschakelen. Opdracht duidelijk en een 0-17 run was het gevolg. Met een lekker gevoel de rust in.

Begin derde kwart kreeg het kleine team uit Vriezenveen te kampen met een blessure van een speler en dus moesten de krachten verder worden gespaard. De voorsprong van 17 punten werd door Wierden terug gebracht naar 15. Toch liep het wel lekker en konden de heren van Peatminers in het vierde kwart de voorsprong weer uitbouwen naar 25 punten. Met een vijfde fout van een van de Peatminers waren ze uit gewisseld en ondanks een uiterste inspanning van de sterkste speler van Wierden kwam Peatminers niet meer in gevaar. Een sportief leuke wedstrijd die door drie scheidsrechter prima werd gefloten eindigde in 54-73 in het voordeel van Peatminers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›