4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped wint in Amsterdam van Pharmafilter US

AMSTERDAM/VROOMSHOOP - Na de verloren wedstrijd tegen Regio Zwolle Volleybal moest de focus weer op Pharmafilter US uit Amsterdam: een nieuw gezicht in de Dames Eredivisie. Team Eurosped wist vooraf wat het te doen stond: in eerste instantie natuurlijk de afspraken uitvoeren en ten tweede een positief resultaat neerzetten en de punten mee terug nemen naar Vroomshoop.

Deze wedstrijd is Team Eurosped niet echt in de problemen geweest. Het lukte Pharmafilter US wel eens om een 3-tal punten voorsprong te nemen maar dat werd steeds weer teniet gedaan door met druk te serveren en goed te blokkeren. Zeker aan het eind van de 3e set werd het lengteverschil tussen de beide teams duidelijk door 2 killblocks achter elkaar. Hierdoor werd de 3-0 winst in de laatste set zeker gesteld.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›