4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Vogeltentoonstelling Kleur en Fleur 2018

VROOMSHOOP - De Vogeltentoonstelling Kleur en Fleur 2018 is weer afgelopen. Het was weer een succesvolle week, en er waren mooie vogels te bewonderen. Vele bezoekers kwamen deze dagen een kijkje nemen naar de vogels en namen nog gezellig een hapje en drankje in de zaal.
Er werden ruim 200 vogels tentoongesteld, deze werden beoordeeld door erkende keurmeesters. De mooiste vogels werden beloond met de prijs kampioen in hun klasse. Ook waren er nog 1e en 2e prijzen te verdienen.

De kampioenen van dit jaar zijn van links naar rechts:
W. Alfing, W.Gritter, H. Sanders, S. Niks H. Wuite, en op de voorgrond onze Jeugdkampioen S. Alfing.
M. v/d Heiden kon helaas niet aanwezig zijn.

Naast het uitreiken van de behaalde prijzen, werden nog drie (oud)bestuursleden gehuldigd met een oorkonde van erelid, voor hun 25 jaar inzet voor de vereniging. Wout Gritter, Evert Koninenbelt en Geurt Hendriks. Heren bedankt en gefeliciteerd !

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›