4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Volleybal

Team Eurosped souverein in derby tegen Springendal Set-up ‘65

VROOMSHOOP - De voorbereiding op deze wedstrijd was voor Team Eurosped hetzelfde als voor alle andere wedstrijden: de tegenstander wordt geanalyseerd en er wordt een wedstrijdplan gemaakt door het team. Voor Springendal Set-Up’65 was de aanloop naar deze wedstrijd echter totaal anders. De speelsters en staf hebben een week lang mogen kijken in de keuken van Vakifbank.

In de eerste set was er sprake van een waar foutenfestival aan de kant van Team Eurosped, er werden maar liefst 19 eigen fouten gemaakt. Daarmee brachten ze Springendal Set-Up’65 in de wedstrijd en zij gingen er deze set (weliswaar nipt met 27-25) terecht met de winst vandoor. Een goed serverend Springendal Set-Up’65 zorgde ook dat het begin van de tweede set in hun voordeel was. In no-time stonden ze met 6-2 voor. Gesteund door een massaal opgekomen publiek uit Vroomshoop begon het daarna te draaien bij Team Eurosped. Vooral serverend werd de passline van Springendal Set-Up’65 onder druk gezet. De middenpositie begon te accelereren en er werd bij vlagen mooi volleybal gespeeld, waarbij in deze wedstrijd vooral de middens een hoofdrol voor hun rekening namen. Team Eurosped is in de rest van de wedstrijd niet meer in de problemen gekomen en kon een soevereine 3-1 overwinning bijschrijven.

Team Eurosped versus Regio Zwolle Volleybal
Zondag 11 november a.s. opnieuw een derby voor Team Eurosped. Om 15.30 uur spelen zij in Het Punt in Vroomshoop tegen de dames van Regio Zwolle Volleybal. Regio Zwolle Volleybal is drie jaar geleden gepromoveerd naar het hoogste niveau en heeft zich sindsdien prima gehandhaafd in de eredivisie. De teams hebben elkaar ook al getroffen in de voorbereiding en het belooft een spannende wedstrijd te worden want ook Regio Zwolle Volleybal is dit seizoen goed van start gegaan. Het team onder leiding van Wilfried Groothuis bezet namelijk momenteel de derde plaats in de ranglijst.

Wil Team Eurosped ook deze Overijsselse derby bijschrijven zullen zij hun foutenlast van de afgelopen week drastisch omlaag moeten brengen.

Na de wedstrijd....
Het is niet alleen de moeite waard om de wedstrijd van Team Eurosped bij te wonen maar ook ná de wedstrijd is het in Grandcafé Het Punt nog lang gezellig. Na iedere thuiswedstrijd begeven ook de speelsters zich richting het Grandcafé voor een drankje. Leuke gelegenheid om het team eens te ontmoeten!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›