4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Oranje dames O19 op bezoek bij DETO

VRIEZENVEEN - Het sportpark van DETO Twenterand kleurt binnenkort weer volledig Oranje. Dit keer komen de Oranje dames onder de 19 op bezoek in Vriezenveen.
Het Nederlands vrouwenelftal voor speelsters onder 19 jaar werkt in november twee interlands af tegen de leeftijdsgenoten uit de Verenigde Staten. KNVB-coach Jessica Torny heeft 25 speelsters opgenomen in haar voorlopige selectie voor het tweeluik.

De wedstrijden worden op woensdag 7 november en vrijdag 9 november gespeeld op sportpark Het Midden in Vriezenveen. Dat betekent voor Torny dat ze terugkeert op vertrouwde grond. De KNVB-coach groeide op in Vriezenveen en zette op sportpark Het Midden namens DETO haar eerste stappen als voetbalster. Naast Jessica is het ook voor Lotte Jansen, afkomstig uit de jeugd van Dos’37, bijzonder om met Oranje terug te keren in Vriezenveen. Jansen speelt momenteel bij FC Twente.

De dubbele interland tegen Verenigde Staten maakt onderdeel uit van een vijfdaagse activiteit voor Vrouwen onder 19. De toegang is beide wedstrijden gratis. De wedstrijd zal 7 november om 19.00 uur beginnen en op 9 november om 18.30 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›