4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

De Hammerdammer 2 verrast Damra 1 in competitie.

RAALTE - De Hammerdammer moest met het tweede team op bezoek in Raalte bij Damra 1.

Kopman bij Damra was H.Braakman die eerder een verleden bij de Hammerdammer had moest het op nemen tegen good old G.Endeman, en waar op voorhand werd verwacht dat Braakman deze partij wel zou winnen kwam deze bedrogen uit, de zeer gemotiveerde Endeman nam in de partij een over mijn lijk mentaliteit aan en gaf Braakman geen kans en won dan ook verdiend 0 – 2.

H.Hulzebosch nam het op tegen E.Stokvis in een enerverende partij moest Stokvis toch zijn meerdere erkennen 2 – 0.

G.Visser moest de strijd aanbinden met niemand minder dan de vrouw van H.Braakman namelijk tegen Jenny Braakman in een mooie partij waarin het er op lijkt dat Jenny winst kon halen, koos ze toch voor de zekerheid en de partij eindigde in een verdiende remise 1 – 1.

R.Beiye tegen voor het eerst mee doende D.Voort was een hele spannende en leuke partij waarin Voort liet zien dat hij het spelletje goed snapt en geen podium vrees heeft, met een combinatie laat hij Beiye de hielen zien en wint verdient de partij 0 – 2.

Door dit resultaat ging de Hammerdammer er met de winst vandoor 3 – 5.

Op de clubavond werd er na de jaarvergadering nog een simultaanwedstrijd gespeeld door de kampioen van de club G.Mollink. Zeven leden namen het op tegen de kampioen, en kwam tot de volgende uitslagen tegen G.Drent remise 1 – 1, verlies tegen J.Arrindel 0 - 2, remise tegen W.Bouwhuis 1 – 1, winst tegen v.d. Vegt 2 – 0, winst tegen Kooman 2 – 0, winst tegen Voort 2 – 0, en als laatste remise tegen Stokvis.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›