4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers Heren 1 pakt de eerste winst van het seizoen

VRIEZENVEEN - Afgelopen weekend had BV Peatminers thuiswedstrijden op het programma staan. Heren 1 de mannen onder 22 en de vrouwen wisten allen te winnen. Hierbij een wedstrijd verslag.

Peatminers MSE1 – Picker Reds MSE 1 -> 66 - 55
Heren 1 had de eerste thuiswedstrijd van het seizoen in de semi-perminente hal op vrijdagavond. Aanvankelijk had Peatminers moeite met scoren maar gelukkig kon Picker Reds niet al te ver uitlopen. Na een time-out herpakten de heren in het groen zich en sloten de eerste periode met 15-10 af. De tweede periode maakten de heren meer gebruik van de omschakeling en het tempo ging een stukje omhoog. Picker Reds had hier niet echt een antwoord en met de rust stond het 33-18.
In het derde kwart kwam Picker Reds terug in de wedstrijd. Ze maakten beter gebruik van de gaten in de verdediging en Peatminers had weer een beetje moeite met scoren zoals in het begin van het eerste kwart. Stand: 43-35. Het vierde kwart ging redelijk gelijk op en Peatminers kon daarmee de eerste winst van het seizoen pakken.

Peatminers M22 – Picker Reds M22 1 -> 65 - 49
De mannen van U22 hadden dit weekend een thuiswedstrijd tegen Picker Reds. De jongens van Peatminers hadden deze wedstrijd zulke goede supporters, dat de jongens gebrand waren op een overwinning. Beide teams hadden een goede verdediging en geconcentreerde aanvallen, dit ging eigenlijk heel de wedstrijd zo door, de jongens van Peatminers waren net iets sterker en haalden de overwinning binnen met een stand van 65 tegen 49.

Peatminers VSE 1 – S.V.Z.W. VSE 1 -> 48 -35
Zaterdagavond speelden de dames tegen SVZW1. Met de nederlaag van de vorige week nog in het achterhoofd stonden de wraakzuchtige dames op het veld. Het motto was direct in de aanval en op snelheid spelen. De openingstreffer was voor Peatminers maar al snel ging de score om en om. Na 10 minuten spelen was het 14-13. Dat dit anders moest werd in het tweede kwart duidelijk. Meer snelheid en een paar 3 punters zorgen ervoor dat de stand in de rust 29-15 was. Na de rust probeerde SVZW nog wel om bij te komen maar helaas voor hen sloeg de vermoeidheid toe en kon Peatminers het spel op een rustige manier uitspelen en de winst thuis te behouden. Eindstand 48-35.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›