4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminers winnen in Leeuwarden

VRIEZENVEEN - Dit weekend stond er voor het VU18 team een uitwedstrijd in Leeuwarden op het schema. Dit team is net zoals onze meiden nieuw in de landelijke competitie. We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar over één ding was iedereen het eens: onze zinnen staan op winst, en niets minder.

Meteen in het begin van de wedstrijd was duidelijk dat het een spannende pot zou worden; beide teams gingen vrijwel gelijk op. De snelle scores van Peatminers en de verhitte uitlatingen hierover van de coach van Leeuwarden leden tot chaos bij de tegenstanders. Onze meiden hielden echter het hoofd koel, wat hen de overhand in de wedstrijd opleverde.

Telkens wanneer Peatminers begon uit te lopen deed Leeuwarden er echter een schepje bovenop, waardoor de stand steeds nagenoeg gelijk bleef. Pas in het laatste kwart werd de wedstrijd met overtuiging gewonnen door de meiden uit Vriezenveen. Leeuwarden deed nog een wanhopige poging om terug te komen, maar onze meiden hadden maar één doel voor ogen: wij gaan deze zaal niet zonder punten verlaten. Dit resulteerde in een mooie overwinning waar van begin tot eind voor is gevochten. Eindstand 5-59.

Aankomende zaterdag spelen de meiden thuis in sporthal de Stamper om 18:00 uur tegen BZ’72.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›