4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Dammers WvM knokken zich naar gelijkspel

WESTERHAAR - Het eerste team van Damclub DEZ/WvM uit Westerhaar heeft in de tweede ronde van de clubcompetitie het derde punt gepakt. In een boeiende thuiswedstrijd tegen Tilburg waren de beslissingen talrijk. Van Dijk zette WvM op voorsprong met een damcombinatie tegen Overes, maar vervolgens verloren Twiest (curieuze fout) en Wong (damzet) van respectievelijk Bude en Machtelinck. Westerhaar rechtte de rug via tactische overwinningen van Hessing en Virny op respsectievelijk Van Amerongen en Dielen. Toen Hoopman zich liet aftroeven door de sterke Brouwers zag het er slecht uit. Hilberink wist zijn slechte eindspel tegen Van den Broek echter knap te herstellen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›