4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Uitslagen onderlinge competitie De Hammerdammer

DEN HAM - In de onderlinge competitie werden de volgende wedstrijden gespeeld.

J.Kooman tegen D.Voort was een zeer boeiende partij waarin Kooman na een foutje van Voort een schijf voor kwam, maar door een geweldige combinatie van Voort waarin hij vier schijven gaf en zelf daardoor een doorbraak naar dam had, was de wedstrijd beslist en gaf Kooman op 0-2.

E.Stokvis, na een halfjaar afwezigheid, nam het op tegen W.Bouwhuis. In een mooie partij waarin Bouwhuis halverwege op een schijf voorsprong kwam door combinatie, moest Stokvis uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Bouwhuis 0-2.

J.Slotman nam het op tegen J.Bonthuis. Deze dame was de competitie al goed gestart met een overwinning in de eerste ronde en versloeg ook Slotman in een mooie partij waarin Slotman net tekort kwam 0-2.

J.v.d Vegt tegen G.Mollink was een leuke partij tot in het middenspel Mollink er een mooie combinatie uit haalde en met de winst ging strijken 0-2.

J.Arrindell en K.Meuleman maakten er een zeer boeiende partij van en gaven elkaar niks toe. Halverwege de partij kwam Meuleman een schijf voor maar dat leidde na drie uur spelen niet tot winst, waarna er besloten werd tot remise 1-1.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›