4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Opening vernieuwde skeelerbaan

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 15 september vindt de officiële opening plaats van de vernieuwde skeelerbaan van IJsclub De Eendracht aan de Geesterenseweg te Vriezenveen.

De baan is inmiddels al volop in gebruik nadat in mei een nieuwe asfaltlaag is aangebracht. En dat was nodig, want de oude laag was na 17 jaar compleet versleten. Over de nieuwe baan zijn de skeeleraars van Skeeler- & Wielerclub Twenterand dik tevreden. Naast de senioren zijn ook de jeugdgroepen na een onderbreking van 1,5 jaar weer terug op de baan. Ook de schaatsers van CSV hebben de weg naar de baan weer gevonden voor hun zomertrainingen.

Op de dag van de opening zijn er diverse activiteiten voor leden, sponsoren en genodigden. Om 6.30 in de ochtend vertrekken skeeleraars uit binnen- en buitenland voor een monstertocht van 200 km door Overijssel. ’s-Middags vanaf 14.00 uur is er de Kidsskate voor kinderen van alle basisscholen (wedstrijden over 100m sprint), skeelerclinics om 14u, 15u en 16u van de KNSB voor jong en oud en fietstoertochten voor de racers en MTB’ers.

Vanaf 17.00 uur is er een ‘borrel en BBQ’ voor genodigden. Overig publiek is van harte welkom vanaf 18.15 om de terugkerende skeeleraars te onthalen en vervolgens voor de officiële opening van de baan om 18.45. Publiek krijgt bij binnenkomst een consumptiebon om een gezamenlijke toast uit te brengen op de nieuwe baan.

Tijdens de festiviteiten is het terrein niet toegankelijk voor auto’s. Het gedetailleerde programma staat op de website van de club: www.swctwenterand.nl.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›