4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Badminton

Nieuw badmintonseizoen van start

TWENTERAND - Het nieuwe badminton-seizoen voor BV Twenterand is weer begonnen. De vereniging is met 4 teams actief in diverse competities waaronder één jeugdteam onder 13 jaar en een team in de 5e klasse.

Naast competitie is het ook mogelijk om een shuttle te komen slaan op een speelavond. Op dinsdag en woensdagavond is vanaf 19:00 uur training voor de jeugd en vanaf 20:00 uur vrij spelen. Op dinsdagavond wordt er gespeeld in sporthal de Beukenhage in Den Ham en op woensdagavond in Het Punt in Vroomshoop.

Iedereen is welkom om een shuttle te slaan. De eerste maand kan je gratis meespelen waarna je kan kiezen voor lidmaatschap of een shuttlekaart. Kom vooral langs en neem je vrienden mee. Kijk voor meer informatie en wedstrijdschema’s op www.badmintontwenterand.nl.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›