4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Hammerdammer begint aan nieuw seizoen

DEN HAM - De Hammerdammer is haar seizoen weer begonnen met de onderlinge competitie, en daarin werden de volgende wedstrijden gespeeld:

J.Kooman speelde tegen H.Koenderink in een eerste instantie gelijk opgaande strijd moest Kooman plots door een mindere zet zijn meerdere erkennen in Koenderink die door een fraaie combinatie de partij won 0-2.

D.Voort nam het op tegen J.v.d Vegt in een mooie partij nam v.d. Vegt de touwtjes steeds meer in handen en dat resulteerde in een overwicht, en na een slechte zet van Voort waarin v.d. Vegt een schijf voor kwam was de partij over en won v.d. Vegt 0-2.

J.Braakman tegen J.Slotman werd 0-2 nadat J.Braakman in het begin een schijf achter kwam, kon ze de partij niet meer draaien en verloor.

J.Bonthuis tegen Good Old G.Endeman werd een overwinning voor Bonthuis 0-2 na een gelijk opgaande strijd moest Endeman toch haar meerde erkennen, maar we waren ontzettend blij als vereniging dat Endeman aanwezig was na een zware operatie en we hopen dat de oudste nog lang mag genieten van het spelletje, dan komen de punten vanzelf ook wel weer.

W.Bouwhuis tegen G.Drent was een hele leuke partij waar beiden het uiterste er uit probeerden te halen, maar na een klein foutje van Bouwhuis ging de winst verdient naar G.Drent 0-2.

H.Braakman tegen J.Arrindell was een hele spannende partij waarin geen van beiden ook maar iets toegaf, en na een paar uurtjes zwoegen besloten de beide heren tot een remise 1-1.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›