4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Overig

Touwtrekkers Vriezenveen op weg naar kampioenschap tto Drenthe competitie

VRIEZENVEEN - Na de euforie van het winnen van prijzen op het NK in Monnickendam en o.a. de huldiging in de gemeente Twenterand, was het weer tijd om hard door te trainen. Voor de jongste jeugd was dat nodig om goed voor de dag te komen op het GENSB toernooi in Duitsland. Dit toernooi wordt jaarlijks gehouden voor de jonge jeugdploegen met jongens en meisjes tot 18 jaar, om te battelen met leeftijdsgenoten uit o.a. Zwitserland, Duitsland, Engeland, Belgiƫ en Nederland. De jeugdleden van Vriezenveen kwamen tot de kwartfinales, en moesten daar hun meerde erkennen in een Belgische ploeg. Hiermee werden ze achtste in een deelnemersveld van meer dan dertig ploegen, en de beste Nederlandse ploeg!

Voor de overige leden geldt dat er getraind moet worden om goed en sterk voor de dag te komen om het kampioenschap van de tto Drenthe competitie veilig te stellen, en om de derde plek vast te houden. Ondanks de verschillende vakanties en blessures is dat aardig gelukt.
Want afgelopen zaterdag op eigen terrein aan de Harmsenweg werden door team 1 alle andere ploegen verslagen en de voorsprong op naaste concurrent Kastelijn 1 verdubbeld van 2 naar 4 punten! Hierdoor kan hen eigenlijk met nog 1 ronde te gaan (volgende week in Oosterhesselen) het kampioenschap niet meer ontgaan. Ook ploeg 3 deed goede zaken door hun derde plek nog steviger vast te leggen. De ploeg kan geen tweede worden, maar ook geen vierde. Ploeg 2 trok ook mooie wedstrijden en pakte de nodige punten en ervaring om komende jaren verder te groeien.

Komende vrijdag wordt er weer een touwtrekavond georganiseerd aan de Harmsenweg. Dan wordt er een wedstrijd gehouden in kader van de FVT competitie. Ook is het mogelijk om mee te doen met ongetrainde teams om mee te maken en te voelen wat een mooie sport het touwtrekken is!

Voor meer informatie of opgave kan er gebeld worden met Bart Leemans 06-5173350.
Ook is men altijd van harte welkom op de trainingen op maandag en woensdag aan de Harmsenweg. Deze starten rond 20.00 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›