4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Vroomshoopse Boys wint ook derde oefenduel

VROOMSHOOP - Op het eigen kunstgrasveld van de Bosrand ging het oefenduel van Vroomshoopse Boys tegen de Weide uit Hoogeveen, uitkomend in de tweede klasser zaterdag Noord, aanvankelijk gelijk op. Bij afwezigheid van Jordy Harms nam bij de Boys Ramon de Jong de centrale spitspositie in. Hij werd in de aanvalslinies vanaf het beginsignaal geflankeerd door Juliën Derks op links en Ernst-Jan Heideman op rechts.

In de eerste helft lag het tempo hoog en werd er ook fysiek scherp gepeeld. Scheidsrechter Erik Klaren uit Nijverdal leidde op prima wijze en mede daardoor bleef het sportief van beide kanten.

Op slag van rust reageerde centrale verdediger Rutger Schrijver namens de thuisploeg als enige adequaat op een lange voorzet vanaf links en hij knikte beheerst raak: 1-0.

Direct in de tweede helft werd het verschil tussen beide tweedeklassers al gemaakt. Een prachtige aanval aan de rechterkant werd prima afgewerkt door de attent vrij gelopen Tobias Kempers. Vroomshoopse Boys controleerde vervolgens de wedstrijd en kreeg meerdere kansen om de score uit te bouwen. Dat ging steeds net mis, waardoor de eindstand 2-0 werd. Dat was een goede prestatie omdat het bezoekende team van trainer Marcel Smid met name de eerste helft sterk tegenstand bood.

Er werd bij de thuisploeg weer volop gewisseld door hoofdtrainer Karlo Meppelink en zijn assistent Henk Harmens. Vroomshoopse Boys beschikt over een kwalitatief brede selectie en dat is een prettige gedachte met het oog op de competitie. Op zaterdag 1 september wordt er niet om 17.00 uur, maar om 15.00 uur thuis op de Bosrand gebekerd tegen tweedeklasser zondag Luctor et Emergo ut Almelo.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›