4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Oefencampagne Vroomshoopse Boys begonnen

ZUIDWOLDE - In Zuidwolde werd door Vroomshoopse Boys tegen de gelijknamige tweedeklasser zondag, het team van oud-Boys-trainer Bas Bijen, de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gespeeld. De bezoekers bekroonden een voortdurende veldoverwicht met vier treffers. Achterin werd de nul gehouden door het vlot combinerende team van hoofdtrainer Karlo Meppelink en assistent-trainer Henk Harmens.

Aanwinst Jordy Harms was namens de Boys twee keer trefzeker, terwijl de beide andere treffers op naam kwamen van Ernst-Jan Heideman en Jesson ter Bekke. De Boys trof daarnaast liefst drie keer de paal en had in feite nog ruimer kunnen winnen. De youngsters Tom Pierik en Tobias Kempers maakten hun debuut in de hoofdmacht en lieten een goede indruk achter.

Op donderdagavond 23 augustus wordt de oefencampagne door Vroomshoopse Boys vervolgd en wordt er uit in Almelo om 19.30 uur tegen zondag tweedeklasser Luctor et Emergo gevoetbald.

De natuurvelden zijn zeker tot 1 september door de gevolgen van de droogte nog niet bespeelbaar. daardoor wordt vooralsnog uitgeweken naar een van de beide kunstgrasvelden van De Bosrand. Op zaterdag 25 augustus staat de gehele dag in het teken van de jaarlijkse familiedag van Vroomshoopse Boys.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›