4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Interessante bekerpoule voor Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - De KNVB heeft onlangs de bekerpoules voor het voetbalseizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Vroomshoopse Boys zit in de eerste voorronde in een interessante poule met eersteklasser zaterdag DOS’37 uit Vriezenveen, eersteklasser zondag Stevo uit Geesteren en tweedeklasser zondag Luctor et Emergo uit Almelo. DOS’37 was vorig seizoen nog tegenstander van de Boys in de eerste klasse en kon niet echt potten breken. De Vriezenveense ploeg handhaafde zich wel en heeft met Kenan Durmusoglu een nieuwe hoofdtrainer vastgelegd. De afgelopen drie seizoenen was deze trainer als zodanig nog actief bij Luctor et Emergo, dat in het seizoen daarvoor ook oud-Boystrainer Eric van Zutphen als hoofdtrainer trainer kende. Stevo uit Geesteren, dat in het verleden op topniveau speelde, kwam vorig seizoen via de nacompetitie met de schrik vrij in de eerste klasse.

Vroomshoopse Boys staat ook komend seizoen onder leiding van hoofdtrainer Karlo Meppelink met dan de nieuwe assistent Henk Harmens naast zich, die terugkeerde op het oude nest. Voor de Boys zijn dit drie attractieve bekertegenstanders. Deze bekerduels passen prima in de voorbereiding op de competitie in de tweede klasse H. Vroomshoopse Boys start de voorronde van de bekercompetitie op zaterdag 1 september om 14.30 thuis op de Bosrand tegen Luctor et Emergo. Op zaterdag 8 september wordt er om 17.00 uur op de Peuverweide in Geesteren tegen Stevo gevoetbald. Op zaterdag 16 september staat de uitwedstrijd tegen DOS’37 gepland. Deze bekerwedstrijd op het sportpark Het Midden in Vriezenveen begint om 14.45 uur.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›