4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Het glas is half vol bij Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - Er kwamen 45 sponsoren van Vroomshoopse Boys af op de geanimeerde sponnsoravond, die op 3 juli op de Bosrand werd gehouden. Deze sponsoravond stond vooral in het teken van de onderlinge ontmoeting, Het fantastische weer wekte volop mee en het verblijf op en bij het VOC-terras was bijzonder aangenaam. Vijf sponsoren tekenden de contacten, die het afgelopen seizoen zijn afgesloten. De betreffende sponsoren zijn Coop Vroomshoop, Gerrits Tuinmeubelen, H. Oelen Schildersbedrijf, Installatieburo Bertus Huisman en Stelling Vroomshoop. De contracten werden mede ondertekend door Harry Lantink, voorzitter van de sponsorcommissie van Vroomshoopse Boys en door Edward Olthof, voorzitter van de voetbalvereniging. Harry Lantink bedankte deze sponsoren, als ook diverse andere sponsoren, die het afgelopen seizoen de Boys zijn gaan ondersteunen. Jannette Heideman, lid van de sponsorcommissie, zette deze ondersteuners van de Boys in de bloemen.

Harry Lantink stond nog even stil bij de recentelijke degradatie van het eerste elftal van Vroomshoopse Boys naar de tweede klasse. Dat kun je op verschillende manieren benaderen. Aan de ene kant is er het gevoel van een verliezer en de degradatie op eigen veld tegen je naaste voetbalbuurman. Dat kan het gevoel geven van een half leeg glas.
Je kunt er ook heel anders naar kijken, aldus Harry Lantink. Je kunt je realiseren dat Vroomshoopse Boys zich eerder drie seizoenen heel knap heeft gehandhaafd tussen de andere voor het overgrote deel betaalde clubs in de klasse en uiteindelijk in de nacompetitie degradeerde. Verliezen hoort ook bij de sport, dat is een gegeven. Dat gebeurde bij de Boys met louter eigen opgeleide en onbetaalde spelers. Zo bezien is het lege halve glas weer snel weggespoeld en is het glas half vol bij de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys, die volop toekomst heeft, zo betoogde voorzitter Lantink. Benadrukt werd ook dat pakweg 180 sponsoren bij Vroomshoopse Boys onmisbaar zijn en dat hoort ook bij het halfvolle glas.

Hans Nieboer, alias Johannes van de Puntbrug, nam z’n toehoorders in vooral woord en ook beeld op een ludieke wijze mee naar de geheimen van het maken van columns en droeg er ook een voor. Daarnaast werd aangetoond dat er veel Boys-DNA binnen het bestuur aanwezig blijkt te zijn, dat al generaties lang doorgegeven is. Dat familiegevoel en die clubliefde horen onmiskenbaar bij Vroomshoopse Boys, die een al bijna 75 jaar een unieke vereniging met gezonde ambitie is, die vooral echte doeners telt.

De band the Rockaholics trad op een verfrissende wijze op met eigentijdse muziek en de Barbecue van Louis Schippers viel in de smaak. Het kantinepersoneel zorgde ervoor dat de drankjes vlot werden uitgeserveerd. Het ijs vanuit het bekende roze busje van Bijkerk was een welkom toetje aan het einde van een gezellige en mede daardoor zeer geslaagde sponsoravond van Vroomshoopse Boys.

Foto: Harry Lantink met sponsor Martijn Stelling van Stelling Vroomshoop en voorzitter Edward Olthof (rechts)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›