4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Motorsport

Kaiya Brouwer wint in België

VROOMSHOOP - De jonge enduro rijder uit Vroomshoop is sinds twee weken actief in de internationale wedstrijden. Een nieuwe jeugdcompetitie 125 Youth Enduro Trophy 2018 ging vorige week van start in Chimay en meteen wist hij verrassend de 2e plaats te veroveren. Afgelopen zondag in Lierneux deed hij er nog even een schepje bovenop en wist de wedstrijd ruimschoots te winnen. Voor Kaiya is het een geheel nieuwe ervaring met steile hellingen en klimmen, rotsen en keiharde ondergronden. Maar ondanks dit alles is hij toch de grote verrassing. Eind augustus is de 3e wedstrijd in België waar hij zeker zal proberen hoge ogen te gooien.

Foto: Enduro.nl , Henk van der Spek

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›