4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Korfbal

Versterking voor de selectie van Amicitia

VRIEZENVEEN - Afgelopen week heeft Kim Jansen bekend gemaakt dat zij zal terugkeren in de selectie van Amicitia. De afgelopen seizoenen speelde Kim in het shirt van AKC Almelo. Kim heeft de jeugd van Amicitia doorlopen en heeft in het verleden onder andere bij Dos WK uit Enschede gespeeld.
Ook Richard Botter zal de selectie van Amicitia komen versterken. Richard komt over van HHV uit Hollandscheveld. Richard heeft jaren in het eerste gespeeld en wil komend seizoen graag zijn kwaliteiten op een hoger niveau laten zien.

De technische commissie is blij dat de ervaring van deze spelers voor komend seizoen aan de selectie kan worden toegevoegd. De technische commissie is wel blijvend op zoek naar heren die de selectie verder willen versterken. Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Neem dan contact op met Amicitia via tc@amicitia.nu.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›