4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Nieuwe bestuursvorm bij Amicitia

VRIEZENVEEN - Tijdens de algemene ledenvergadering op maandag 25 juni 2018 heeft het oude bestuur, onder leiding van voorzitter Gerard Nijkamp, het stokje overgedragen aan een compleet nieuw team met 7 leden die de korfbalvereniging gaat aansturen. Een compleet nieuw en jong bestuur bestaande uit 4 dames en 3 heren gaat met een nieuwe en frisse bestuursvorm de club de komende jaren leiden.

Amicitia is een bloeiende vereniging met circa 300 leden die zowel bij de senioren als bij de jeugd op landelijk niveau korfbalt. De Toyota Klaas Drent hoofdmacht speelt al een aantal jaren in de overgangsklasse. Verder is de vereniging financieel gezond en is Amicitia gezegend met een flink aantal vrijwilligers. Tijdens de ledenvergadering is de voorzittershamer niet meer officieel overgedragen, maar fraai ingelijst opgehangen in het clubhuis.

Het nieuwe korfbalseizoen begint wat later dan gebruikelijk met het traditionele Gerhard Nijkamp toernooi op zaterdag 1 september 2018. Kom dan kennismaken met korfballen, want: Korfballen doe je bij Amicitia!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›