4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

DETO sluit succesvol seizoen af met groot tweedaags DETO MINI WK toernooi

VRIEZENVEEN - DETO Twenterand sluit vrijdag 29 en zaterdag 30 juni het succesvolle seizoen 2017-2018 af met het traditionele DETO MINI WK. Dit jaar staat alweer de 12e editie van het DETO MINI WK toernooi op de rol, met op vrijdag het DETO MIN WK voor de Vriezenveense scholen en op zaterdag het traditionele DETO MINI WK voor clubteams. Aan beide toernooien nemen 20 teams deel. Er wordt op beide dagen door de 20 teams in 4 poules van vijf ploegen gestreden om de grote DETO MINI WK bokaal. Het DETO MINI WK is een voetbaltoernooi voor kinderen (jongens en meisjes) van 4 tot 7 jaar. Mede door een uitgebreid randprogramma is het DETO MINI WK toernooi uniek in haar soort, het is een voetbalfeest voor jong en oud. Naast het voetbaltoernooi kunnen deelnemers en toeschouwers op een gezellig terras genieten van de wedstrijden en tal van activiteiten, zoals een springkussen, kinderverloting, demonstraties, grote verloting enz. enz. Ook kunnen de kinderen geschminkt worden.

Na afloop van het toernooi worden alle teams gehuldigd op het podium en krijgen alle deelnemers een leuk aandenken aan het toernooi. Het DETO MINI WK is een groots opgezet voetbalevenement voor de kleinste voetballertjes dat mede mogelijk wordt gemaakt door vele sponsoren en de vele vrijwilligers die er samen met DETO en de Toernooi Commissie voor iedereen weer onvergetelijke voetbaldagen van gaan maken.
DETO en de Toernooi Commissie van het DETO MINI WK heet iedereen vrijdag 29 juni welkom op het DETO MINI WK voor scholen, aanvang 14:00 uur en zaterdag 30 juni op het DETO MINI WK voor clubteams, aanvang 10:00 uur. De entree is GRATIS dus kom gerust langs en beleef met ons dit voetbalfeest voor jong en oud !

We wensen iedereen alvast mooie voetbaldagen met veel voetbal- en speelplezier op het 12e DETO MINI WK.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›