4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

DETO Beloften O21 winnen Beltonacompetitie 2018 en doneren prijs aan strijd tegen kanker

VRIEZENVEEN - Op de finaledag van de Beltona beloftencompetitie heeft DETO Twenterand zich gekroond tot winnaar. Op het complex van Sparta Enschede wist de ploeg van trainer Davy Eustacia in de finale na strafschoppen te winnen van Lelystad'67.
DETO plaatste zich vlekkeloos voor de kwartfinales door met 9 punten groepswinnaar te worden door een overwinningen op Wijhe’92, HHC Hardenberg en FC Meppel.

Via een 1-0 zege op Zelos in de kwartfinale werd Noordscheschut na penalty's verslagen in de halve finales. Ook in de finale tegen Lelystad'67 werd niet gescoord, al kregen Frank Koppelman en Lars Kikkert allebei een prima mogelijkheid om de winnende te maken. Uiteindelijk moesten strafschoppen bepalen wie de titel in de wacht zou slepen en daarin wist DETO-doelman Anthony van Zaltbommel zich te onderscheiden door een strafschop prachtig uit de hoek te slaan.

Door de overwinning mocht DETO Twenterand een fraaie geldprijs in ontvangst nemen en is het geplaatst voor het nederlagentoernooi tegen FC Twente Onder 19.
De prijs wordt door de ploeg gedoneerd aan Stichting Mont Ventoux (grootverzettegenkanker.nl). De DETO leden Gerard Schutte en Mathijn Schepers zamelen geld in voor het Prinses Maxima centrum voor kinderoncologie. Zij gaan voor dit goede doel de Ventoux beklimmen! Een prachtig initiatief. Kijk hiervoor op de website: https://grootverzettegenkanker.nl/gerardenmathijnvriezenveen

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›