4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Peatminersdag 2018

VRIEZENVEEN - Een seizoen begin je met elkaar en sluit je ook met elkaar af. Een seizoen afsluiten doen we sinds twee jaar met een echte Peatminersdag. Rond 14.00 uur starten maar liefst 200 Peatminers, dat wil zeggen de basketballers en hun vaders,moeders broertjes en zusjes met het mix-toernooi in sporthal de Stamper. Aansluitend de huldiging van de kampioenen en natuurlijk de rondrit door Vriezenveen. Eind van de dag was het in de kantine nog gezellig druk en kon iedereen nog even napraten tijdens de BBQ. Sponsoren en alle vrijwilligers bedankt voor deze onvergetelijke Peatminersdag 2018.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›