4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Superleagueteam Kremer eindigt op de tweede plaats

VROOMSHOOP - Het superleagueteam van café Kremer wist in een zware competitie in de overgangsklasse A de 2e plaats te pakken in het seizoen 2017/2018. Het team dat bestond uit teamcaptain Dinand Kist, Bennie Gerrits, Christian Kist, Cor Zorgdrager, Michael Stoeten, Alexander Pas, Jeffrey Ballast, Bart Blokhuis, Fabian Roosenbrand, Marcel Beernink en vaste chauffeur Andre Vos wist vanaf het begin de aansluiting te houden bij de top 3. Men ging de strijdt aan over 18 wedstrijden met teams uit Urk, Appingedam, Enschede, Sneek, Staphorst, Emmen, Dokkum, Veendam, Markelo.

Na de 1e helft van de competitie nam het team van Twenty Six Urk de 1e plaats in bezit. Daarachter was het Dokkum, Emmen en Kremer die de strijd aangingen voor de 2e plek. In een onderlinge wedstrijd tegen Dokkum wisten de Kremerboys een gelijkspel en een overwinning te pakken, tegen Hobisports Emmen werd er 2x gelijk gespeeld. In speelronde 16 nam Kremer de 2e plek in bezit doordat Emmen verloor van Urk en Dokkum verloor van Veendam, zelf wonnen de mannen van Kremer met 7-3 van Toornsmit Markelo.

Nu had Kremer het in eigen hand om de 2e plek in de laatste 2 wedstrijden te verdedigen en dat deden ze ook met verve, in speelronde 17 won Kremer met 6-4 in Sneek en in de laatste speelronde was het Enschede die met 7-3 werd verslagen in Enschede. Daarna kon het feest beginnen en bij café Kremer ging het nog gezellig door.

Het team van Twenty Six Urk werd ongeslagen kampioen met 2 verliespunten die ze tegen kregen van café Kremer, 5-5 werd het in Urk. Urk won 17x en 1x gelijk. Café Kremer wist 9x te winnen, 7x gelijk te spelen en maar 2x te verliezen; dat waren nederlagen tegen Urk en de Dissel uit Staphorst.

Ook willen wij de sponsoren bedanken die het mogelijk hebben gemaakt om dit seizoen er vol tegenaan te kunnen gaan. De bedankjes gaan naar Sickman, Yoran Ardesch, Hendrik Oelen en Dick en Marijke Kremer die bij iedere thuiswedstrijd het eten verzorgde. Vanaf september gaat seizoen 2018/2019 weer van start. Het zal weer een mooie strijd worden en er zullen 2 nieuwe spelers toegevoegd worden, Jamie Kelder en Jacob Brink.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›