4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Mooie huldiging van jeugdkampioenen van Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - De bal is rond, het gras is groen en de Boys is kampioen! Dat was de slogan voor de jeugdkampioenen JO11-5, JO13-2 en JO15-2, die op zaterdag 9 juni werden gehuldigd door de jeugdcommissie. De spelers, trainers en leiders waren natuurlijk apetrots op de prima prestaties en de titels werden uitbundig gevierd. Met dank aan de fa. Hein Heun werden de kampioenen in een vrachtwagen in triomftocht door Vroomshoop gevoerd. De ouders, broertjes en zusjes en grootouders genoten mee van de huldiging. Dat ging gepaard met zonnebloemen, paste prima bij de hoge temperaturen en de bekende kampioensschaal van Vroomshoopse Boys. Nogmaals van harte gefeliciteerd namens de gehele Boys-familie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›