4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Zwemmen

VZPC uit Vriezenveen wint waterpolo-toernooi in Aquapark De Zandstuve

VROOMSHOOP - Afgelopen weekend vond het 27ste Zandstuve-waterpolotoernooi in successie plaats, georganiseerd door de zwem- en poloclub De Zandstuve Vroomshoop. In het 50 meter-bassin van het Aquapark de Zandstuve waren mooie wedstrijden te zien tijdens dit landelijke toernooi met in totaal 22 teams uit onder meer Vriezenveen, Ommen, Winschoten, Almere en Enschede. Uiteraard waren ook de plaatselijke favorieten van zwem- en poloclub De Zandstuve van de partij.

In de B-poule veroverden de Vroomshopers zelfs een eerste plaats, een puike prestatie. Het team van VZPC uit Vriezenveen liet knappe staaltjes waterpolo zien en dat leverde in de sterk bezette A-poule de eerste plaats op. De derde helft op de zonneweide van Aquapark De Zandstuve was op zaterdagavond enorm geslaagd met daarbij een spetterend optreden van een DJ.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›