4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Jurgen Kok vertrekt bij Den Ham!

Trainer Jurgen Kok vertrekt na dit seizoen bij de v.v. Den Ham. In november vorig jaar was het contract van de succesvolle trainer met de Hammer club nog verlengd onder de restrictie dat het te combineren zou zijn met zijn zakelijke werkzaamheden voor de Holland Football University, het bedrijf dat hij runt samen met zijn echtgenote Mary Kok-Willemsen. De werkzaamheden voor dit bedrijf zijn in een stroomversnelling geraakt met een aantal buitenlandse projecten in o.a. Californië, Bonaire en China, waardoor de werkzaamheden niet meer te combineren zijn met het die van hoofdtrainer van de v.v. Den Ham.

Kok was met de v.v. Den Ham zeer succesvol het afgelopen seizoen. Tot de slotdag van de competitie was Den Ham kanshebber voor de titel. In de nacompetitie heeft Den Ham nog steeds alle kansen om alsnog promotie af te dwingen.

Natuurlijk betreurt de v.v. Den Ham deze gang van zaken, anderzijds is er ook alle begrip voor de keuze. Samen met Jurgen Kok hoopt de v.v. Den Ham dan ook de samenwerking in stijl af te sluiten middels een goed resultaat in de nacompetitie.

Voor de v.v. Den Ham thans de taak om op zoek te gaan naar een vervanger van de huidige trainer.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›