4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

V.V. Nunspeet 1 - V.V. DOS’37 1

Op sportpark de Wiltsangh werd afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2017-2018 gespeeld door het eerste elftal. Voor zowel Nunspeet als DOS37 stond er niet veel meer op het spel dan een plaats hoger of lager op de ranglijst. De zon stond hoog aan de hemel en dat was te merken op het kunstgras. Spelers en arbitrage hadden het zeer warm deze middag.

De eerste twintig minuten van de wedstrijd waren voor DOS’37, enkele spelers gaven vol gas en hielden op dat moment weinig rekening met de warme omstandigheden. Daardoor kreeg Stef van de Velden twee mogelijkheden, alsook Melvin Kemp. Na zo’n 25 minuten werd de eerste drinkpauze ingelast door de goed leidende scheidsrechter, overigens werd de gehele middag zeer sportief gestreden door beide teams. Vlak voor rust kreeg Nunspeet haar eerste grote mogelijkheid, maar Julian kweet zich van zijn taak. En mooi op tijd blies de scheidsrechter voor de rust.

In de tweede helft kwam Nunspeet goed uit de kleedkamer, zoals ze ook de eerste helft geëindigd waren. Een beste kans en vrije bal verdwenen langs het doel van DOS’37. Langzaam kwam DOS’37 weer in de wedstrijd en een vrije trap van Nick Wennink werd door Dennis Boshoeve binnengekopt, echter de scheidsrechter had een overtreding geconstateerd. Korte tijd later verdween een zondagsschot van Stef naast het doel van Nunspeet. DOS’37 bleef de diepte zoeken, Danny oude Lashof werd gezocht om zijn snelheid. Een prachtige diepe bal van Jochem oude Booijink belandde bij Stef en deze bereikte Danny, een goede actie leidde tot de goal, helaas werd ook deze afgekeurd voor buitenspel. Zowel Nunspeet als DOS kregen nog enkele mogelijkheden, maar op wat publiekswissels na was de wedstrijd gespeeld en blies de scheidsrechter wederom mooi op tijd voor het eindsignaal.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›