4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Skeeleren

Skeelerbaan in Vriezenveen eindelijk vernieuwd

VRIEZENVEEN - Na jaren van soebatten en het vinden van de benodigde middelen is donderdag 25 mei 2018 eindelijk de skeelerbaan van IJsclub de Eendracht aan de Geesterenseweg 11 vernieuwd. Donderdagmorgen was het een drukte van belang op de skeelerbaan met 2 asfaltmachines, 4 walsen en vele vrachtauto’s die het warme asfalt aanvoerden om de nieuwe deklaag op de skeelerbaan te realiseren. Door met 2 asfaltmachines direct naast elkaar de volle breedte van de skeelerbaan te asfalteren werd voorkomen dat er naden in het asfalt ontstaan. Na 5 uren van noeste arbeid was de klus geklaard en ligt er een prachtige nieuwe skeelerbaan die zo glad is als een biljartlaken.

Zowel de IJslcub de Eendracht alsook de Skeelerclub Twenterand hebben zich jaren ingezet om de baan te kunnen vernieuwen. Hiervoor is jaren lang gelobbyd bij de gemeente Twenterand en hebben meerdere sponsoren een bijdrage geleverd om uiteindelijk tot het geweldige eindresultaat te komen.
De verenigingen kunnen met recht trots zijn op de nieuwe baan die op 15 september 2018 officieel geopend zal worden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›