4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Superbasketbalkamp van Peatminers

VRIEZENVEEN - Peatminers superbasketbalkamp 2018 was een geweldige belevenis! Meer dan 100 (jeugd)leden hebben afgelopen weekend volop genoten van het Peatminers superbasketbalkamp. In en rondom het scoutingsgebouw van de Bataven in Hengelo (Ov) werden talloze activiteiten georganiseerd voor de jeugd van 8 tot 18 jaar met als klapper de Peatminers groen/bonte avond met als jurylid niemand minder dan de zingende fietsenmaker Leon Schipper. “Dat iedereen kan basketballen is wel duidelijk, maar dat de Peatminers jeugd nog meer talenten heeft had ik niet 1,2,3 gedacht”, aldus Leon.

Het Peatminers superbasketbalkamp 2018 was georganiseerd door vele vrijwilligers en door een bijdrage van onze sponsoren Eetidee Sanderman Vroomshoop voor de heerlijke gezonde snack tijdens de zeskamp, Avia Tankservice Haarhuis uit Westerhaar en Schipper tweewielers uit Vriezenveen meer dan geslaagde bonte avond. En natuurlijk de snacks van Ekkel die heerlijk smaakten met een glaasje cola tijdens de bonte avond.

Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage om te laten merken dat plezier en prestatie heel mooi samen kan gaan bij Basketbalvereniging Peatminers.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›