4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Atletiek

Wedvlucht De Luchtbode Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Postduivenverening “De Luchtbode” te Vriezenveen heeft op zaterdag 19 mei een wedvlucht gehad. De duiven zijn gelost in Chalons de Champagne op een afstand van 415 km hemelsbreed om 9:00 uur. Het aantal duiven dat op de wedstrijd deelnamen was 387. De eerste duif is geconstateerd om 14.31.54 en de laatste prijsduif om 15:05:27 uur. De overwinning was ditmaal voor Jonny Ekkel die tevens plek 5 en 6 opeiste. Daan Nijboer legde beslag op plek 4,7 en 10. Johan Hoff de 8e. De 9e prijs was voor vader Jan en zoon Harold Dekker .

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›