4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Old Stars Twenterand ambassadeurs van het wandelvoetbal

HARDENBERG - In de gemeente Hardenberg wil men ook het wandelvoetbal gaan introduceren. De Old Stars Twenterand Twenterand lieten op woensdagmiddag 16 mei op het kunstgras van de Boshoek van HHC Hardenberg hun favoriete spelletje zien. Ad Voortman legde daarbij de spelregels uit en duidelijk werd dat rennen, schieten boven heuphoogte en lichamelijke contact uit de boze zijn. Wat blijft is leuk combinatievoetbal in wandeltempo, waarbij winnen als vanouds voldoening schenkt. Wat zeker ook telt is de sportieve beweging en het genoeglijk samenzijn van de 60-plussers, waarbij de gezellige derde helft ook scoort.

Fysiotherapie en Ergotherapie De Haere is nauw betrokken bij de introductie van het wandelvoetbal in de verschillende kernen van de gemeente Hardenberg. Op De Boshoek beloonden de aspirant-Old Stars hun sportieve leeftijdgenoten uit Twenterand met een klaterend applaus voor de vlotte demonstratie.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›