4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Denksport

Wereldrecordpoging kloksimultaan dammen Gil Salomé

WESTERHAAR - Op zaterdag 30 juni zal Gil Salomé, dammer van de Westerhaarse damclub Denk en Zet/Witte van Moort het wereldrecord kloksimultaan aanvallen. Dit record staat nu op naam van de Rus Alexander Georgiev, die het record in 2015 op zijn naam wist te zetten.
Om het record te pakken, zal Salomé het opnemen tegen 46 deelnemers. In deze 46 partijen, die hij tegelijkertijd en in dezelfde tijd afneemt, heeft hij een minimale score van 65 van de 92 te behalen punten nodig om het wereldrecord over te nemen. Een behoorlijke uitdaging, maar een uitdaging waarin alle vertrouwen aanwezig is dat het mogelijk is!

Het evenement zal plaatsvinden in het Kulturhus de Klaampe, Beeklaan 1, te Westerhaar. De start is om 12:00 uur en de verwachte eindtijd zal rond 17:00 uur zijn. U bent allen van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Als nevenactiviteit van de WR-poging wordt er in samenwerking met Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte uit Enschede en Trustus Capital Management uit Rijssen, een netwerklunch georganiseerd. De netwerklunchbijeenkomst start om 12:30 uur en eindigt rond 14.30 uur. De netwerklunch biedt plaats voor 50 personen. Mocht u interesse hebben in de netwerklunch of wilt u zich hiervoor aanmelden, dan horen wij dit graag van u.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›