4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Geslaagde Heraclesdag bij Vroomshoopse Boys

VROOMSHOOP - Er kwamen op woensdag 2 mei in totaal 34 jeugdspelers van de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys af op de Heraclesdag bij Vroomshoopse Boys. Op het kunstgrasveld van Boys op het zonovergoten sportcomplex De Bosrand werden diverse ludieke trainingsvormen onder begeleiding van deskundige jeugdtrainers van Heracles Almelo uitgevoerd, waarbij het speelplezier eraf spatte.

In de kantine ’t Flierhuus was een leuk animatieprogramma voor de jonge deelnemers opgezet en was er ook een lunch. Er werd tevens een heuse persconferentie gehouden. Daarbij werden keeper Michael Brouwer en spits Vincent Vermeij van de BVO uit Almelo interviews werden afgenomen. Ook konden er uiteraard handtekeningen van deze profspelers worden veroverd.

De begeleiders van Heracles Almelo kijken met tevredenheid terug op deze leuke dag en geven tevens een compliment aan beheerder Riëtte Zweers van de kantine van Vroomshoopse Boys voor de geboden opvang en verzorging.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›