4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Westerhaar Opensingle darttoernooi 2018

WESTERHAAR - Na een afwezigheid van 3 jaar wordt erop woensdag 6 juni weer het Westerhaar Opensingle darttoernooi gehouden tijdens de feestweek van de Oranjevereniging Westerhaar. De grote feesttent waar het toernooi in gehouden wordt staat aan het Koningin Maximaplein en daar zullen 16 dartbanen opgesteld staan. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi en er wordt gestreden om een hoofdprijs van 300 euro.

Opgeven kan op de avond zelf van 17.45 t/m 18.45 of vooraf via D Kist 0622221087. Kosten zijn € 10,-p.p en er wordt gestart in poules met W.R/V.R. Het toernooi begint om 19.00 uur. Voor de hoogste finish is er een verrassing. Wil jij meedoen wees er dan wel op tijd bij want maximaal kunnen er 80 darters meedoen, vol=vol!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›