4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

Uitslagen Peatminers

VRIEZENVEEN - BV Peatminers sluit het seizoen af met een allerlaatste wedstrijd van V12 en de meiden van U14 zijn op bezoek geweest bij Donar in Groningen.

Peatminers meiden U14 ervaring rijker
Na het behalen van het verdiende kampioenschap, stonden de meiden van Peatminers afgelopen zaterdag in de halve finales voor het Nederlands kampioenschap bij Celeritas-Donar in Groningen.
De 2 wedstrijden tegen Celeritas-Doner en Landslake Lions gingen helaas verloren, maar de meiden, trainer en supporters weer een ervaring en een schitterende herinnering rijker.

Picker Reds X12 - Peatminers V12-1 (26-56)
In de 1e periode was het team vooral verdedigend niet bij de les. De tegenstander kreeg te veel ruimte en kon met 10-11 in het spoor van de meiden blijven. Maar daarna zetten de meiden de knop om. Er werd niet één, maar een paar tandjes strakker verdedigd. En in de aanval vonden de meiden elkaar goed. En dat leverde veel makkelijke scores op. Via 12-15 en 17-27 kwam de 19-37 ruststand op het bord. Na de rust was de concentratie opnieuw even zoek. En werd niet als team gespeeld. In periode 6 herstelden de meiden zich en speelden ze met overmacht de wedstrijd uit (26-56).

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›