4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Voetballer aan de kant om ‘plakplaatje’

DEN HAM - Kevin Ruiterkamp, speler van het eerste van vv Den Ham, moest de belangrijke wedstrijd van zijn ploeg tegen Be Quick '28 vanaf de kant toekijken omdat hij eerder deze week een tatoeage had laten zetten.

Ruiterkamp, met zes doelpunten in de top 10 van de Topscorerslijst van Twenterand en vaste basisspeler, kan in de kampioensrace waarin vv Den Ham verkeert slecht gemist worden. Gisteren moest hij echter het thuisduel tegen de Zwollenaren aan zich voorbij laten gaan. Hij had afgelopen week namelijk een tatoeage op zijn kuit laten tatoeëren. Maar pas nadat het 'plakplaatje' gereed was liet de tatoeëerder hem weten dat hij daarna niet meteen mocht sporten. Daar had Ruiterkamp niet op gerekend. Zodoende ontbrak hij bij de selectie vanwege een 'kuitblessure'.

Naar verluidt was hoofdtrainer Jurgen Kok van vv Den Ham 1 op zijn zachtst gezegd not amused.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›