4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Voetbal

Old Stars Twenterand spelen in op het thema ontmoeting

TWENTERAND/ALMELO - De wandelvoetballers van de Old Stars Twenterand bezochten op dinsdag 10 april met hun speciale gasten een open dag van de Gold Stars Heracles. Deze dag was opgezet door een werkgroep vanuit de Old Stars Twenterand samen met enkele medewerksters van ZorgSaam Twenterand. Het gezelschap van pakweg 40 personen werd gastvrij ontvangen in het Polmanstadion in Almelo. De Old Stars Twenterand speelden in op de landelijke week van de eenzaamheid, die werd omgedoopt in de dag van de ontmoeting.

De wandelvoetballers en hun introducés kregen een smakelijke lunch voorgeschoteld. Daarna werd op de het hoofdveld in het Polmanstadion een wedstrijd, in feite een derby tussen de Old Stars Twenterand en de Gold Stars Heracles gespeeld,. De gasten lieten zien dat de wekelijkse trainingen op het sportpark Het Twistveen bij vv Voorwaarts hun vruchten afwerpen. De Old Stars Twenterand wonnen verdiend en afgetekend met 5-1.

De aansluitende bezichtiging van het eigentijdse Polmanstadion was bijzonder interessant. Het gaf een mooi beeld van de BVO en volksclub Heracles Almelo. In het spelershome werd afgesloten met een drankje en deze zogeheten derde helft was ook uitermate gezellig. Vervoeder en buschauffeur Max Schepers, zelf een van de spelers van de Old Stars Twenterand, bracht de Old Stars en hun tevreden gasten veilig terug op de thuisbasis in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›