4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Darten

Eerste Wingerdsingledarttoernooi 2018

VROOMSHOOP - Op zondag 22 april wordt erin het fittnesscentrum aan de Wingerd 9 (schuin tegenover het vroegere Lieniezer) te Vroomshoop het 1ste Wingerdopensingledarttoernooi gehouden. Iedereen vanaf 14 jaar kan hieraan meedoen door zich aan te melden via 06-22221087 of op de dag zelf van 11.30 t/m 12.30. Kosten zijn € 6 p.p en het toernooi begint om 13.00. Er zal in poulefase gestart worden met daarna knockout. Voor de hoogste uitgooi is een verrassing en een 180er = eenmalig consumptie. Wees er wel op tijd bij want max 40 deelnemers.


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›