4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Basketbal

De Peatminers jeugd speelt buiten Vriezenveen

VRIEZENVEEN - Dit weekend was het weekend van uitwedstrijden. Met name de jeugd teams moesten aan de slag om hun begeerde punten binnen te halen.

Twente Buzzards XU14 - Peatminers XU14 -> 37-58
Afgelopen zaterdag mochten de jongens van Peatminers U14 tegen het team uit Hengelo. Een directe concurrent voor de tweede plaats. Vorige week behaalde Risne Stars al het kampioenschap in de tweede klasse. De jongens begonnen nerveus aan de wedstrijd. In de aanval hielden ze zich niet aan de afspraken, waardoor ze elkaar meer in de weg liepen dan dat er kansen gecreëerd werden. Daardoor bleef de wedstrijd spannend. Ruststand 23-24. Na een paar aanpassingen liep de aanval na de rust veel beter. De jongens speelden als team en wisten elkaar goed te vinden. Met maar liefst 6 driepunters (!) werd de verdediging van Twente Buzzards aan flarden geschoten. En met snelle fastbreaks en mooie drives bouwden de jongens aan een ruime marge. Een belangrijke overwinning voor het team dat hiermee een grote stap heeft gezet naar het behalen van de tweede plaats in de competitie.

Second Dribble XU12-1 - Peatminers XU12-2 -> 14-40
Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd in Hardenberg op de planning. Na een goede warming-up begonnen de meiden sterk en was het al snel duidelijk dat we de overwinning zouden pakken. Daarom de rest van de wedstrijd gebruikt om te oefenen met de opzet van de aanval en verdediging. Een ding is zeker, de meiden hebben een grote groei laten zien in het afgelopen half jaar waar ze allemaal trots op mogen zijn!

Volgende week zaterdag komen Peatminers in Vriezenveen weer bij iedereen aan de deur om potgrond te verkopen!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›